Laserontharing Dingen om te weten voordat u koopt

Dr. Menger kan zijn ons bijzonder vakkundig arts, die juist luistert en je heel op jouw gemak stelt. Je heb een verzorging en en nazorg zodra heel aardig ervaren.

Teneinde de passende treatment in prima omstandigheid uit te mogen voeren, is een intakegesprek betreffende betekenis. Acura Medisch Centrum heeft klinieken in Amsterdam, Breda en Weert daar waar u dan ook een eerste consult van harte welkom bent. Tijdens dit gesprek is de techniek over een laserontharing behandeling besproken.

Vanwege en na elke SHR laserontharing mag u dan ook 3 week niet zonnebaden of tussen een zonnebank. Na de treatment dient u zich echt in te smeren betreffende een hoge factor.

Om inzichtelijk te produceren op welke manier juist we daar in slagen, voeren wij bijvoorbeeld voor alle cliënten een tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen wij reacties welke binnen komen op zorgkaart Holland.

Tijdens de ontharing betreffende laser ontvangt u een bril teneinde uw ogen te beschermen. De verzorging duurt, afhankelijk aangaande het te behandelen gebied, tien minuten tot ons uur.

Bergman Clinics aangewend cookies. Doorgaan betekent akkoord. Bergman Clinics aangewend cookies en verzamelt daarmee info aan dit gebruik met een website onder andere teneinde die te bestuderen en te optimaliseren, voor social media en om daar wegens te zorgen het je wegens jou hier relevante informatie en advertorials te opmaken krijgt.

Er bestaan verschillende behandelingen nodig om het gewenste gebied geheel haarvrij te krijgen. Over dit algemeen zijn daar 6 behandelingen nodig om het bestelde resultaat te bereiken. Regelmatig bestaan er desalniettemin alsnog extra behandelingen nodig. Om de huid enigszins rust te melden tussen een behandelingen via, is daar tussen 2 behandelingen een rustperiode aangaande 6 weken ingepland.

Laser ontharen lijkt een hele simpele en makkelijk uit te voeren operatie. Maar daarmee wordt de treatment onderschat. In Nederland mogen louter echt opgeleide therapeuten werken met lasers.

De laser bezit enkel effect op de haarzakjes die in de groeifase bestaan, omdat er vervolgens genoeg melanine is teneinde dit laserlicht op te nemen.

Teneinde langdurige gevolgen te bereiken, zijn dikwijls enkele behandelingen nodig. Laserontharing is daarenboven niet vanwege een ieder passend.

Teneinde absoluut te zijn dat ons groot deel over de niet-behandelde haarzakjes voor ons volgende verzorging immers in de groeifase kan zijn, hanteren we een rustperiode betreffende ongeveer 6 tot acht weken tussen een laserontharingen.

Na dit ontharen betreffende de laser kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Een huid oogt veelal wat rood en mag hetgeen geïrriteerd aanvoelen.

Opwindende kliniek betreffende lieden die verstand beschikken over met hetgeen een doen, zonder enige twijfel volmondig ja gezegd op de behandelingen!

Onkosten: €600 Fotos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *